Who is who?

 • Astrid Devlaminck ()

 • Celeste Crepain ()

 • Sarah Rombouts (festivalleider)

  Sarah studeerde kunstwetenschappen in Gent en Berlijn en cultuurmanagement in Antwerpen. Ze werkte eerder bij DE DAGEN en graindelavoix. In Berlijn startte ze Flachland op en organiseerde festivals en tentoonstellingen. Sarah is een kind van haar generatie: een duizendpoot, die niet kiest maar combineert; constant onderweg naar nieuwe dingen op de meest uiteenlopende plaatsen. Muziek en beeldende kunst volgt ze op de voet, maar als geboren generalist houdt ze nog het meest van mengvormen die zich tussen de verschillende kunstdisciplines nestelen.

 • Joey Ng (Productie- en zakelijk medewerker)

  Joey ondersteunt STORMOPKOMST op zakelijk- en productioneel vlak. Na zijn opleiding vond hij het een uitstekend idee om enkele maanden in het buitenland te vertoeven. Eens terug in België heeft hij meegewerkt aan projecten van KUNSTWERKT (o.a. The Big Draw Leuven), werkte voor een cultuurcentrum, de kunsteducatieve organisatie zZmogh en deed verschillende productieopdrachten voor theatergezelschappen (o.a. de Gezusters Hirngespinst). Joey is een liefhebber van (jeugd)theater, beeldende kunst en literatuur. Van lekker eten wordt hij ook op slag gelukkig.

 • Ester Torres Falcato Simões (communicatie en productie)

  Ester versterkt tijdelijk de ploeg van STORMOPKOMST. Ze studeerde theaterwetenschappen en woonde een tijdje in Brazilië. Eerder werkte ze bij T:mefestival, luxemburg, WEP en Musical van Vlaanderen. Ester schrijft veel, om vervolgens te schrappen. Ze houdt van theater en dans en heeft een hoofd vol ideeën. Het liefst zou ze elke dag een feest organiseren. Komt dat even goed uit!

Jong geleerd...

De beste stagiairs vind je bij STORMOPKOMST!

Celeste Crepain (productie)

Astrid Devlaminck (communicatie)

Isabelle Dijkmans (publiekswerking)

Mathilde Van der Veken (publiekswerking)

The Board

Administrative board:
Tom Hens (chairman), Paul Neefs (secretary-treasurer), Staf Pelckmans, Hans Van Regenmortel, Joke Verschueren, Walter Boogers, Hannes Annaf

General Assembly:
Dominic Depreeuw, Marleen Baeten, Marc Verstappen, Jan Staes, An Joseph

Thanks to

STORMOPKOMST can count on the great support of:

       

STORMOPKOMST has Klara as media sponsor.

        

We kindly thank:

Procurios - Slimmer werken met internet