Wat is STORM+?

STORM+ is het minder zichtbare stuk van STORMOPKOMST. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van projecten.

Mens Orgel Concert

JO CAIMO, BORIS VAN HEERDEN

Werktank en STORMOPKOMST organiseerden samen een wedstrijd. Kunstenaars konden plannen voor een nieuwe media-installatie insturen met als thema de relatie tussen mens en techniek. Duizendpoot Jo Caimo en instrumentenbouwer Boris Van Heerden stelden een Mens Orgel Concert voor.
Lees meer.

Working Method

ENKIDU KHALED

STORMOPKOMST produceert Working Method van Enkidu Khaled. Enkidu ontwikkelt een werkmethode om op een relatief simpele manier nieuwe verhalen te maken. De methode bestaat uit verschillende modules en kan door kinderen en volwasenen toegepast worden.
Lees meer.

Nero

ALFREDO ZINOLA, MAXWELL MCCARTHY

STORMOPKOMST coproduceerde het wondermooie Nero. Een internationale productie voor de allerkleinsten over het donker.
Lees meer.

Hoe ver kan je denken?

SILVIE MOORS, MICHIEL VAN CAUWELAERT

Dit is het verhaal van een ui. Een ui die eerst illustratrice Sarah Fanelli inspireerde, toen Silvie Moors en Michiel Van Cauwelaert bij de lurven greep en, tijdens STORMOPKOMST, gered werd van de pan.
Lees meer.

Blue Bird

STORMOPKOMST bracht studenten uit de lerarenopleiding, leerkrachten van de academie, 291 kinderen en verschillende professionelen uit het kunsteducatieve veld samen in een groot project rond filosoferen en creativiteit.
Lees meer.

C.a.p.e. KIT

CREW

STORMOPKOMST nodigde in 2012 hoogtechnologisch theatergezelschap CREW uit voor een residentieweek. Het resultaat? De eerste CREWcreatie op kindermaat.
Lees meer.

Mens Orgel Concert

Nero (c) Sacha Jennis

Hoe ver kan je denken? (c) Sacha Jennis

Blue Bird (c) Bart Van der Moeren

C.a.p.e. KIT