Dempsey sluit af

15-04

Naar STORMOPKOMST 2017? 
Ontdek hier hoe u een fantastische dagpas bestelt.

Wat is je leukste herinnering aan het festival?

Ik vond het enthousiasme van de kinderen over kunst ge-wel-dig! Ze hebben er duidelijk van genoten en waren vaak onder de indruk van de werken. Voor mij was de voorstelling Sans Objet het beste. Wauw, wauw...lange stilte...wauw. Jong en oud was mee met het dans-verhaal.

Wie heb je er ontmoet?

Kunstenaars die prachtig konden vertellen over hun creaties en mij vaak "ahja" lieten zeggen. Bezoekers die de weg kwijt waren en op tijd bij een voorstelling moesten geraken. Fantastische mensen die alles achter de schermen zo fijn organiseerden. Kinderen die bang waren van een gigantisch mechanisch paard in de vorm van een hond. 

 Je omschreef STORMOPKOMST ooit als 'beleving, nieuwsgierig en verrassend'. Wat zeg je nu? 

Ik zeg nu dat ik wel degelijk kunst heb beleefd door een filmpje op te nemen van mijn dance-moves, mijn hersengolven muziek liet maken en ontroerd werd door een dansend machine-arm-kraan-ding.

Ik was nieuwsgierig waarom er een waterdruppel werd gefilmd, blijkbaar om het leven weer te geven. Je zag een egaal mooi wateroppervlak dat regelmatig verstoord werd door een waterdruppel. Dit stond voor de veranderingen en de tijd die we nodig hebben om zaken terug op orde te stellen.

En ik ben verrast dat kunst mij op zoveel vlakken heeft kunnen pakken.

Kom je terug?

Ik zet nu de data van volgend jaar alvast in mijn agenda!

Dempsey Hendrickx was peter van STORMOPKOMST in 2016. Neem net zoals Dempsey je agenda er bij en omcirkel 15 t.e.m. 19 maart 2017.

Je kan nu al een dagpas bestellen. Klik hier voor een mini prijs en maxi pret!

Labels
Nieuws

« Bericht overzicht

20160330_Stormopkomst-®SachaJennis_LORES-54.jpg