Kegels vliegen door de Houten zaal

06-02

Zwaarden worden ingeslikt en kegels vliegen door de lucht. Kortom: het kleinste familiecircus ter wereld is geland in de Houten Zaal. Sinds enkele dagen zijn Ine en Stijn volop aan het oefenen om hun droom waar te maken. Ze willen namelijk een groot familiecircus uit de grond stampen!

Zwaarden worden ingeslikt en kegels vliegen door de lucht. Kortom: het kleinste familiecircus ter wereld is geland in de Houten zaal. Sinds enkele dagen zijn Ine en Stijn volop aan het oefenen om hun droom waar te maken. Ze willen namelijk een groot familiecircus uit de grond stampen!

Ze willen dat hun nicht rondzwaait op een trapeze, hun schoonzus achter de kassa zit, en hun nonkel in een clownskostuum rondloopt. Maar Stijn en Ine ontdekken al gauw één groot probleem: ze zijn slechts met twee, wat dus te weinig is voor een groot familiecircus. Daardoor is hun familiecircus het kleinste familiecircus ter wereld!

Wie de circus- en theatervoorstelling van Het kleinste familiecircus ter wereld zelf wil meemaken, kan hier terecht voor info en tickets.

Labels
Het Kleinste Familiecircus Ter Wereld
Nieuws

« Bericht overzicht

Ine - copyright Het kleinste familiecircus ter wereld