Aarich ruilt zijn drumstokken in voor vliegen

26-02

Aarich Jespers, het talent met de drumstokken, voelt zich thuis op verschillende andere terreinen. En drie van die terreinen, kan je bij ons ontdekken!

De naam Aarich Jespers doet misschien niet onmiddellijk een belletje bij je rinkelen, of ken je hem als de drummer van Zita Swoon? Het talent met de drumstokken voelt zich echter ook thuis op verschillende andere terreinen. Drie van die terreinen kan je bij STORMOPKOMST in maart komen ontdekken!

Aarich de stationschef

In 2011 kregen we al eens bezoek van Wagon. De voorstelling lokte een heleboel nieuwsgierigen, en een vervolg kon niet uitblijven. Drie jaar later is het eindelijk zo ver: de muzikale trein wordt opgevolgd door Station! En zoals we dat van de opvolger kunnen verwachten, wordt het weer een verrassende combinatie van muziek, knutselarij, en natuurlijk twee Deense treinen.

Aarich de verzamelaar

Aarichs Verzameling weet alles en iedereen te verrassen. Wat je ook in Aarichs handen duwt, hij vormt het basismateriaal elke keer opnieuw om tot een leuk werkje. De hulp die hij hierbij krijgt, is voornamelijk een mix van toeval en humor!

Speciaal voor STORMOPKOMST komt Aarich met zijn verzameling naar buiten. Hij trakteert je op de werken die hij een tijdje geleden maakte, verschillende voorstudies, een Rad van Fortuin en presenteert nieuw werk!

Aarich de vliegenmuzikant

Enkele muzikanten nemen plaats tegenover elkaar voor een wel heel verrassend concert. Ze krijgen namelijk een doordeweekse notenbalk, maar de noten werden vervangen door vliegen. Elke keer opnieuw zijn het de vliegen die bepalen hoe de muziek zal klinken, en moeten de muzikanten hen volgen. Voordat de muzikanten beginnen aan het Vliegenconcert, spreken ze enkele dingen af. De rest van het stuk is puur toeval!

Labels
Festival

« Bericht overzicht

Vliegenconcert_detail.jpg