The Dating Project: when we were young (6+)

Dan Mussett
NIEUW XS
6+

Een experiment waarin technologie het gedrag van de gebruiker op een slechte of goede manier manipuleert. Je bekijkt een video op een smartphone. Welke instructies volg je?

In maart 2021 ging Dan Mussett aan de slag met het 2de leerjaar van basisschool Het Kompas in Rijkevorsel. Zijn vraag: “Wat zou jij graag willen dat volwassenen deden?” Met de resultaten gingen Barbara T’Jonck en Dan aan de slag om een dating project voor kinderen en volwassenen te maken.

In kleine groepjes van tien ga je op pad met een bijzondere smartphone. De volwassenen krijgen andere opdrachten dan de kinderen. Een fijne uitdaging voor jong en oud(er).

 

interactieve wandeling

de Warande – vertrek: inkomhal
om 13 uur, 14.30 uur en 16 uur
duur: 45 minuten

Je moet goed kunnen lezen, of hulp krijgen, om deel te nemen.

Meer zien en doen?

--> bestel je festivalpas
(via website de Warande)

festivalpas -26: 12 euro
festivalpas: 17 euro

Met een festivalpas heb je toegang tot alle doorlopende activiteiten op het festival. Bij de voorstellingen zijn de plaatsen soms beperkt en kan je ter plaatse reserveren.

concept en content ontwerp Dan Mussett / webdesign en technische creatie Vincent Van Dijck / scriptschrijvers Bianca Zueneli, Barbara T’Jonck / uitvoerende productie wpZimmer / co-productie STORMOPKOMST / huidige partners KAAP, Koninklijk conservatorium Antwerpen, Koninklijke Academie voor Schone Kunsten, Europalia, Bozar / vorige partners C-Takt, De Studio, Tuning People, Stad Antwerpen / met dank aan Andreas Fleck,  Zehra Proch, de leerlingen van het 2de leerjaar van Basisschool Het Kompas in Rijkevorsel

dating