how to start a movement – de eerste/laatste missie (AL)

Merel Smitt
NIEUW XS | NIEUW BE

Doe mee met een geheime missie!

Vanaf dinsdag 30 maart 2021 ontvingen veertig gezinnen drie weken lang post. Ze werden deel van een besloten groep movers. Op dinsdag 6 juli 2021 sloten veertig nieuwe gezinnen zich aan bij de movement. Op zondag 26 september 2021 is het tijd voor een laatste – of eerste – missie.

je eerste geheime missie

Je weet niet wat de movement is, maar een geheime missie maakt je enthousiast! Kom naar de lockerruimte om 13.15, 14.00 of 14.45 uur. Breng je allergeheimste gezicht, dertig minuten tijd en een kleine dosis lef mee.

je laatste geheime missie

Enkel voor mensen die al deel uitmaken van de movement. Nog één keer kreeg je via de post instructies van de movement. Alleen jij weet dus waar je moet zijn en om hoe laat.

Sinds de start in 2018 bereikte ‘how to start a movement’ al meer dan 300 deelnemers in Rotterdam. Speciaal voor STORMOPKOMST en AR-TUR herdacht Merel Smitt dit project zodat het ook voor en met kinderen kan. Turnhout kreeg deze primeur.

 

 

 

je eerste geheime missie

Zondag 26 september 2021
de Warande - lockerruimte
om 13.15, 14.00 of 14.45 uur

je laatste geheime missie

Zondag 26 september 2021
de Warande 

Nog één keer kreeg je via de post instructies van de movement. Alleen jij weet dus waar je moet zijn en om hoe laat.

--> bestel je festivalpas
(via website de Warande)

festivalpas -26: 12 euro
festivalpas: 17 euro

Met een festivalpas heb je toegang tot alle doorlopende activiteiten op het festival. Bij de voorstellingen zijn de plaatsen soms beperkt en kan je ter plaatse reserveren.

Een project van Merel Smitt in opdracht van STORMOPKOMST en AR-TUR met de steun van het herstelfonds vrije tijd van de Stad Turnhout.

website: https://merelsmitt.nl/

how to start a movement