Expo Mens en Machine

Een expo zoals je er zelden eentje bezocht!

Je kan de gekste dingen doen: je portret laten teken door een robot, bijvoorbeeld. Meedoen in een toverlantaarn. Of een strandbeest vooruit blazen met een föhn. Strandbeesten zijn heel bijzondere schepsels. En wij hebben er eentje kunnen vangen! Maar er is nog veel meer dat je kan zien, aanraken en doen. Hop, je moest al hier zijn!   

Lees meer over de tentoonstelling

Extra's om te ontdekken

Het festival is voorbij, maar de expo loopt nog tot 22 mei. Kijk in je agenda of je een bezoek op volgende dagen kan inplannen:

zondag 10/4 en 22/5
om 13.30 uur 

Combi-rondleiding - Je bezoekt eerst in de Warande de tentoonstelling Mens en machine om aansluitend naar het Nationaal Museum van de Speelkaart te gaan. Daar zal de grote stoommachine voor deze gelegenheid opgestart worden. Tussendoor krijg je een drankje.

Volwassenen: 9,5 euro / kinderen: 2 euro - drankje inbegrepen - tickets via de Warande

zondag 24/4
van 11 tot 16 uur
 

Workshop voor gezinnen -  Bezoek eerst de tentoonstelling Mens en Machine en ga dan met je gezin creatief aan de slag in Studio Expo.

Gratis

maandag 18/4 
om 20 uur

Turnhouts wetenschapscafé -  Ben Caudron komt in Barzoen een lezing geven over ‘de technologie van de toekomst’. Hierin vertelt hij over artificiële intelligentie, robots, slimme omgevingen, enzovoort. Dit alles op een kritische en duidelijke manier.

Gratis. Deze activiteit richt zich eerder op volwassenen.

(c) Nick Ervinck