Testpubliek gezocht

Voor een try-out zoekt Dan Musett 30 nieuwsgierige mensen. In kleine groepjes van tien vertrek je samen met elk een speciale smartphone. De volwassenen krijgen echter andere opdrachten dan de kinderen. Een fijne uitdaging voor jong en oud(er).

Voor wie

Schrijf je liefst als duo in: 1 kind (6 - 12 jaar) en 1 volwassene.
Je moet kunnen lezen, of hulp krijgen, om deel te nemen.
--> Schrijf je in
GRATIS

Wanneer

donderdag  8 juli om 14.00, 16.00 of  18.00 uur
45 minuten + feedbackmoment

Waar 

de Warande - Warandestraat 42, 2300 Turnhout
Afspraak aan het onthaal

Over The Dating Project?

In 2019 begon Dan te werken aan THE DATING PROJECT, een ongoing reeks experimenten over hoe technologie gedrag manipuleert. In opdracht van STORMOPKOMST trok hij in maart 2021 naar basisschool Het Kompas in Rijkevorsel. Een bende enthousiaste leerlingen uit het 2de leerjaar brachten hem op het idee om een familieversie aan The Dating Project  toe te voegen.

Op zondag 26 september 2021 gaat deze familieversie -The Dating Project: when we were young - in première op STORMOPKOMST. 

concept en content ontwerp Dan Mussett / webdesign en technische creatie Vincent Van Dijck / scriptschrijvers Bianca Zueneli, Barbara T’Jonck / uitvoerende productie wpZimmer / co-productie STORMOPKOMST / huidige partners KAAP, Koninklijk conservatorium Antwerpen, Koninklijke Academie voor Schone Kunsten, Europalia, Bozar / vorige partners C-Takt, De Studio, Tuning People, Stad Antwerpen / met dank aan Andreas Fleck,  Zehra Proch, de leerlingen van het 2de leerjaar van Basisschool Het Kompas in Rijkevorsel

dating