Ester Torres wordt nieuwe artistiek leider

Ester Torres Falcato Simões volgt Sarah Rombouts op als artistiek leider van STORMOPKOMST.

Ester Torres heeft een uitgebreide ervaring als productie- en communicatieverantwoordelijke bij onder andere Monty, STORMOPKOMST en Musical van Vlaanderen. Ze wil zich met STORMOPKOMST inzetten voor de brede toegankelijkheid van kunst en cultuur. De Raad van Bestuur gelooft in haar langetermijnvisie en haar ambitie om de gebaande paden te verlaten en publiek, kunstenaars en collega’s uit het veld te verrassen met wat kunst voor kinderen en jongeren kan zijn.

De Raad van Bestuur en Ester Torres wensen Sarah Rombouts uitdrukkelijk te bedanken voor haar doorgedreven en gedurfde artistieke visie waarmee ze het festival op de kaart heeft gezet, en wensen haar veel succes als nieuwe medewerker podiumkunsten en internationale werking van Kunstenpunt.

STORM raast door

Daarenboven werd ook net bekend dat de nieuwe projectsubsidie van vzw STORM, die STORMOPKOMST organiseert, toegekend werd. Zeker is dus dat er in 2021 STORMOPKOMSTen zullen plaatsvinden in Genk, Dilbeek, Zaventem (nieuw!) en uitvalsbasis Turnhout. We zien jullie graag op de eerstkomende festivaldag, op zondag 28 maart in de Warande, Turnhout.

Ester Torres en Sarah Rombouts.jpg