Hoe pas je een website aan?

Hoe pas je een website aan?

Misschien heb je het al gemerkt, maar er is iets foutgelopen toen we deze pagina maakten. Kan jij ons helpen om onze website te repareren?

 1. De schuingedrukte tekst die je hieronder ziet, is de link van de juiste afbeelding. Deze kan je kopiëren door de tekst te selecteren, erop te klikken met je rechtermuisknop, en dan op 'Kopiëren' te klikken.

  http://stormopkomst.be/l/library/download/urn:uuid:ffb69f16-3ac4-40bb-9c3d-1948da3462c6/decor+station+opbouwen.jpg?color=000000&scaleType=2&width=465&ext=.jpg

 2. Daarna moet je hier klikken 
  (en eventjes wachten...)

 3. Door hierboven te klikken, heb je het programma 'X-Ray Goggles' geopend. Dit programma zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk websites kunt aanpassen. Ga maar eens met je muis over deze pagina. Zie je hoe alle afbeeldingen en teksten gemarkeerd worden?

 4. Als je straks op de foto hiernaast klikt, moet je de locatie van de afbeelding vervangen door de link die je in stap 1 kopieerde.
  Hoe doe je dat?
  De bron van de afbeelding is de tekst vanaf http:// Selecteer deze door er dubbel op te klikken, en vervang hem door er met je rechtermuisknop op te klikken, en dan op 'Plakken' te klikken. Daarna klik je nog op wijzigingen opslaan.

 5. Ga nu over de foto van L'Imaginarium du Capitain Gustav II, en wanneer deze foto verkleurt, klik je erop. Zo zal je de broncode te zien krijgen, en kan je stap 4 uitvoeren.

 6. Geweldig! Jij hebt onze website gerepareerd. Experimenteer gerust nog wat op de rest van de pagina, dan kan je ontdekken je wat je nog meer kan vervangen.

 7. Wanneer je klaar bent, kan je het programma 'X-Ray Goggles' sluiten door op de ESC-toets te klikken.

Aarich Jespers bij Station

Keer terug naar Tablab!