Stage productie

Doe je stage bij STORMOPKOMST

Over je stageplek

STORMOPKOMST is een verrassend kunstfestival voor jong publiek met focus op beeldende kunst, nieuwe media, performance en transdisciplinair werk. STORMOPKOMST wil zoveel mogelijk kinderen in contact brengen met hedendaagse kunst en besteedt daarbij ruim aandacht aan een stimulerende omgeving voor kunstbeleving in de context van gezin, school en vrije tijd. De organisatie werkt - vanuit de Warande in Turnhout - op verschillende locaties (Genk, Turnhout, Dilbeek, Zaventem). 

Over de stage

We zoeken een stagiair*e productie. Achter de schermen werken lijkt jou geweldig.  Je wil graag leren om draaiboeken te maken en mee voor een vlekkeloos verloop van het festival/de festivals te zorgen. Je bent de schakel tussen kunstenaars en techniekers. Daarbij vraag je meteen ook even wie er wanneer een hotel nodig heeft en of er allergieën zijn om rekening mee te houden. Tijdens de festivals is de backstage jouw biotoop: je wijst vlot mensen de weg en coördineert mee op- en afbouw. 

Wie ben jij?

  • Je bent leergierig. 
  • Je bent ordelijk of staat open voor manieren om chaos in goede banen te leiden. 
  • Je spreekt wat Nederlands, kennis van Engels is een pluspunt. 

Praktsich

  • Een stage is mogelijk in de periode januari – mei 2024. (aangepaste data in overleg). Je bent 2 of meer dagen per week beschikbaar. De festivals zijn op 24, 25 maart en 28, 29 april 2024. 
  • Je werkt vanuit Turnhout, maar af en toe telewerken is ook bespreekbaar. 

Aanbod 

Je komt terecht in een klein, enthousiast team, binnen een creatieve culturele omgeving (de Warande, Turnhout). Wij bieden jou een stage waarbij je veel bijleert, verantwoordelijkheid mag nemen en ontdekt waar je talenten liggen. Welkom! 

Zin om mee te werken?

Stuur een korte motivatiebrief en een CV, naar ester.torres@stormopkomst.be. 

© Olympe Tits

Hugo Bola y Caldera_workshop © Boumediene Belbachir CMine-Familiedag20230430-25 (52)