Gevaar voor LEGO-blokjes en een spectaculair ongeval!

17-03

Goed nieuws: De opbouw van Station is begonnen in de Houten Zaal. Minder goed nieuws: Je moet vanaf nu oppassen voor de LEGOblokjes die rondzwerven in de gangen van de Kuub

Als je de komende dagen rondloopt in de Kuub, kijk je maar beter uit. Het gebouw werd immers overspoeld met een hele lading LEGO-blokjes. En dat kan maar één ding betekenen: de opbouw van Station is begonnen!

Na een hele dag bouwen met LEGO-blokjes ligt het indrukwekkende spoor er al, en begint ook de trein vorm te krijgen. En hoe meer we gaan kijken, hoe meer we onder de indruk zijn van het bouwwerk! Wil jij de LEGO-trein zelf muziek zien maken? Kom dan zeker een kijkje nemen bij Station!

Een zwaar ongeval...

Maar natuurlijk zijn LEGO-treinen ook niet helemaal onbreekbaar, want tijdens de proefrit gebeurde er een zwaar ongeval. Of om het met de woorden van Zonzo Compagnie te zeggen: "één van de spectaculairste ongevallen in de Belgische treingeschiedenis"!

Driemaal Aarich Jespers

Wanneer de opbouw van Station afgelopen is, begint Aarich Jespers met de opbouw van zijn andere twee installaties. De drummer van Zita Swoon is namelijk niet alleen één van de gezichten achter Station, maar toont ook het beste van zichzelf tijdens het Vliegenconcert en zijn Verzameling.

« Terug

decor station opbouwen.jpg